Kandidaten

Referenties professionals:

Anouk voelt door haar kundigheid goed aan wat de kandidaat en de toekomstige werkgever willen.
Houdt de kandidaat kritisch een spiegel voor om de juiste keuzes te maken. Begeleidt het wervingsproces van begin tot eind.
Sabah, Cordial
Anouk stelt de juiste vragen en kan dan ook snel bepalen of een functie bij je past of niet. Ze is pro-actief en weet je eerlijk te vertellen waar het op staat. Daarnaast is ze erg attent, ze stuurde bijvoorbeeld succes berichten voor het sollicitatiegesprek. Bovendien kan ze je goed op je gemak stellen en is ze erg vriendelijk. Kortom, ik vond het prettig om met haar te werken!
Michelle, Salveo
Anouk is een enthousiast, hard werkend persoon. Open en eerlijk met een goed oog en gevoel voor het creëren van de juiste match. Persoonlijk, snel schakelend en doortastend. Ik heb een enorm positief gevoel overgehouden aan de contacten. En een baan!
Freek, Tobrix
Ik heb Anouk als zeer kundig ervaren. Ze kan goed mensen inschatten en de juiste match maken. Ze was in staat om een lang openstaande vacature binnen een korte tijd in te vullen. Ik ben erg blij met haar bemiddeling en coaching in dit proces.
Rosalie, Medtronic
Anouk’s professionele en persoonlijke benadering maken haar tot een prettige gesprekspartner. Kennis van de markt, gepaard met een gezonde dosis mensenkennis zorgen ervoor dat Anouk tot de kern van een vraagstuk weet door te dringen, hierdoor weet zij zich positief te onderscheiden.
Martin, Linde
Ik hecht veel waarde aan het kennismakingsgesprek: in vergelijking met andere recruiters is Anouk echt op zoek naar mijn wensen voor de toekomst. Waar wordt je blij van? Waarom ben jij beter dan andere kandidaten? Wat maakt jou onderscheidend? En dat alles vanuit het perspectief om de juiste match te maken. Anouk is een hele fijne persoonlijkheid om mee samen te werken en als zij een vacature aan je voorstelt dan weet je dat de kans van slagen enorm groot is en het een goede match is!
Hanna, Medtronic
Het persoonlijke contact en de daadwerkelijk interesse en motivatie om de juiste match te maken. In tegenstelling tot andere bureaus die vaak alleen CV’s lijken te verzamelen, zonder daadwerkelijk interesse in de persoon zorgt Connect voor contact op incidentele basis om te verifiëren of je situatie is gewijzigd, zonder directe aanleiding van een vacature bijvoorbeeld. Daardoor zorgt Connect ervoor dat ze je alleen benaderen met daadwerkelijk geschikte vacatures binnen bedrijven die aansluiten bij jouw persoonlijke voorkeuren.
Manon, Salveo